Bejelentés


Magyar Kommunista Munkáspárt AZ IGAZ BALOLDAL


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Thürmer Gyula - "Az elsikkasztott ország"

Elnökünk könyve még megvásárolható címünkön!

tovább >>Szavazás
Szavazz a Munkáspártra! 1.vk. Juhász Norbert, 2.vk. Tóth László, 3.vk. Semegi Richárd, 4.vk. Szabó Tamás, 5.vk. Tősér Sándor, 6.vk. Kovács Balázs - Adj esélyt az igaz baloldalnak!

ÜDVÖZLÜNK AZ OLDALUNKON!

Államosítás! Számonkérés! Munkahelyteremtés! – ezzel a hármas jelszóval vág neki az áprilisi parlamenti választásoknak a Munkáspárt.Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke kijelentette: csak a Munkáspárt képviseli a baloldalt a következő választásokon. Erről a párt választási programját megerősítő ülésen beszélt, ahol kimondta, hogy államosítani kell az 1990 után privatizált vagyont, magyar kézbe kell venni a közüzemeket, a mezőgazdaságot és az ipart, a vasúti teherszállítást, valamint az OTP-t is állami tulajdonba kell venni. Thürmer Gyula kifejtette: a multinacionális cégek lejáró szerződéseit nem kell meghosszabbítani, ugyanakkor támogatni kell a magyar vállalkozókat. Azt is kimondta, hogy szükség van számonkérésekre, mert „azok, akik loptak, csaltak, korrumpálódtak, azoknak nem a politikában, és főleg nem a Parlamentben a helyük”. A Munkáspárt a nemzetközi kapcsolatokat is új alapra helyezné, “nem a Nemzetközi Valutaalap és nem a nemzetközi tőkéskörök érdekeit segítené”, hanem azt tartaná szem előtt, hogy mire van szüksége Magyarországnak.Kik is vagyunk?

* A Munkáspárt marxista-leninista, kommunista párt. Magyar viszonyok között a tőkés kizsákmányolás, a kapitalista rend ellen harcoló párt. Programcélja a szocializmus, a társadalmi kizsákmányolás minden formájától mentes közösségi társadalom megteremtése.

* A Munkáspárt a dolgozó emberek pártja. Alapvető feladatának tartja, hogy képviselje a saját munkájukból élők, a munkások, a parasztok, az értelmiségiek, a kis- és középvállalkozók, a szociálisan kiszolgáltatott társadalmi rétegek, a kapitalista rendszer áldozatainak érdekeit.

* A Munkáspárt nemzeti párt. Őrzi és ápolja a magyar nemzet demokratikus haladó hagyományait, köztük a Tanácsköztársaság, az antifasiszta küzdelem, a Felszabadulás emlékét, magáénak vallja a magyar szocializmus történelmi értékeit. A nemzetközi tőke, s az azt kiszolgáló hazai nagytőke érdekeivel szemben a magyar nemzeti érdekekért küzd.

* A Munkáspárt internacionalista párt; Európában és másutt a világon együttműködésre törekszik minden párttal és mozgalommal, amelyek azonos, vagy hasonló célokat tűztek ki, s azokért küzdenek, de a Munkáspárt úgy határozza meg magát, mint a nemzetközi kommunista, forradalmi mozgalom része.

* A párt Magyarország törvényeinek tiszteletben tartásával működik.

* A Munkáspárt nyitott minden haladó és humanista érték befogadására, az eltérő nézeteket vallókkal a párbeszédre.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!